Het PuurSano team


Zaakvoerster

Tinneke Van den Eede, oprichtster en zaakvoerster van PuurSano, behaalde in 2001 haar diploma gegradueerde in de voedings- en dieetkunde (gelijkgesteld aan professionele bachelor). Ze is lid van de Vlaamse Beroepsvereniging voor Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD) en tevens erkend door het RIZIV. Recent volgde zij ook een opleiding tot TFM-bewegingscoach. TFM staat voor Thermo Fysische Methode, de methode waarop de Powerfit infrarood oefencabines gebaseerd zijn.

Na het behalen van haar diploma heeft ze gedurende 7 jaar als voedingsdeskundige gewerkt bij een groot voedingsbedrijf. In 2010 heeft ze de overstap gemaakt van de bedrijfswereld naar het onderwijs en ging ze aan de slag als docent aan de Hogeschool Gent waar ze gedurende 3 jaar studenten in de voedings- en dieetkunde doceerde.

In 2008 vestigde Tinneke zich als zelfstandige diëtiste. Ze verzorgt zowel dieetconsultaties in haar privépraktijk als voor het Lokaal Multidisciplinair Netwerk ‘Zorgpunt N16’ (Huisartsenwachtpost N16).

Vanaf november 2013 heeft Tinneke ervoor gekozen om zich volledig te focussen op haar diëtistenpraktijk. De praktijk die zich oorspronkelijk in de Rode Kruisstraat te Puurs bevond zal vanaf november 2013 verhuizen naar de R. Verbelenstraat nr.8 te Puurs (het pand waar vroeger de post gevestigd was). De praktijk zal voortaan PuurSano heten.

Bewegingscoaches


Tinneke Van den Eede

Zaakvoerster Diëtiste (Prof. Bachelor Voedings-en dieetkunde) Bewegingscoach (opleiding TFM bewegingscoach, Powerfit Nederland)


     Vincent Demesmaeker

Mede zaakvoerder
Bewegingscoach


Christel Vanderborght

Bewegingscoach
Gecertificeerd fitness instructeur B
Gecertificeerd sportverzorger


Elke Sanders

Bewegingscoach
Regentaat LO

"Exacte resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. Resultaten kunnen per persoon verschillen."